Ilmainen konsultaatio 30 min
Voit varata itsellesi ilmaisen konsultaation kun et ole varma, saatko meiltä apua asiaasi tai ongelmaasi. Konsultaatio käydään kouluttajan kanssa joko puhelimitse, sähköpostilla tai paikan päällä tallilla. Konsultaation aikana voit kertoa tilanteestasi luottamuksellisesti, jonka jälkeen kerromme mitä ratkaisuja meillä on tarjota. Konsultaation voit varata joko sähköpostilla tai ottamalla yhteyttä facebookin tai instagramin kautta.
Yksittäisvalmennus / -koulutus
Yksittäiskerrat ovat tarkoitettu lähinnä uusille asiakkaille, jotka eivät ole varmoja palvelun sopivuudesta sekä vakio-asiakkaillemme erityistilanteissa.
Lähtökohtaisesti emme myy yksittäisiä kertoja. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta ja tuloksellista palvelua jolloin käyntien säännöllisyys ja suunnitelmallisuus ovat avainasemassa. 
Yksittäisillä kerroilla harvoin saadaan pysyviä tuloksia aikaan ja tästä syystä suosittelemme asiakkaillemme Henkilökohtainen valmentajasi  - palvelukokonaisuutta.
Valmennus tai koulutus yksittäiskertana:
 • 50,00€  /  kerta
 
Henkilökohtainen valmentajasi
Henkilökohtainen valmentajasi on sinun ja hevosesi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palvelu. Palvelu tarjoaa apua erilaisiin koulutuksellisiin, ratsastuksellisiin ja hyvinvointiin liittyviin asioihin. Autamme myös henkisen puolen, kuten tunteiden ja tunnelukkojen käsittelyssä. Palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja asiakas saa itse vaikuttaa valmennuksen sisältöön. Henkilökohtainen valmentajasi sopii niin tueksi hevosharrastuksen ohelle, kuin myös erilaisten koulutus- tai ratsastuskokonaisuuksien kouluttamiseen. Valmennusten säännöllisyys sovitaan asiakkaan kanssa. 
Valmennus voi sisältää asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi ongelmien ratkaisua, vuorovaikutteisen suhteen rakentamista, arjen taitojen kouluttamista, ratsastusvalmennusta, teoriaa ja luentoja tai yhdistelmiä edellämainituista. Uusille asiakkaille valmennukseen sisältyy kartoituskerta, jolloin keskustelemme ja suunnittelemme valmennuksen sisältöä. 
Valmennus voi sisältää:
 • Arjen taidot: mielenhallinta, talutus, hoito- ja lääkinnälliset toimenpiteet, kengitys ja vuolu, positiivisen ja negatiivisen vahvisteen käyttö
 • Ratsastus: varusteiden käyttö, kaulanaru- ja varusteeton ratsastus, istunnan tekniikka, ratsun taidot, maastakäsin jumppaaminen
 • Teoriaa ja luentoja asiakkaan valitsemista aiheista
 • Hyvinvointi: virikkeellistäminen, toipilasajan hyvinvointi, laihdutus, kuntoutus
 • Suhde: molemminpuolisen luottamuksen ja vuorovaikutteisen suhteen rakentaminen
 • Ongelmat: lastaushaasteet, ihmisen ja hevosen pelot, stressi, aggressiivinen käytös
 • Muut vapaavalintaiset aiheet
Henkilökohtainen valmentajasi:
 • 4x  /  alk. 200€
 • 6x  /  alk. 300€
 • 8x  /  alk. 400€
(Yksi kerta kestää noin 1h)
Yllä on esimerkkejä palvelupaketeista sekä hinnoista. Palvelukokonaisuus suunnitellaan kuitenkin aina vastaaman asiakkaan tarpeita. Joissakin tapauksissa yhden tunnin kestävä käynti voi olla asiakkaalle tai hevoselle liian pitkä, jolloin käyntien pituutta voidaan lyhentää esimerkiksi puoleen tuntiin.
Kokonaisuuden hinta riippuu siitä, mitä palvelu sisältää.
 
Kurssit
Humani Trainingilta voit tilata kursseja ja kurssipäiviä omalle tallille tai vaikka seuralle. Kurssit suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kurssit sisältävät sekä teoriaopetusta että käytännön harjoittelua.
Alta löydät esimerkkejä eri kurssiaiheista. 
 • Mielenhallintaa hevoselle -kurssi
 • Istuntakurssi
Luennot
Humani Trainingilta voit tilata myös luentoja omalle tallille tai seuralle. Yleisöluentoja järjestämme aika ajoin ja niiden ajankohdat löydät kurssikalenteristamme. 
 
Humani Training
Humani Training Center
Holstilantie 25, 
71570 Syvänniemi
 • Facebook
 • Instagram
©2021 Humani Training. All rights reserved. Finland