Open Site Navigation

Humani Training

Ilmainen konsultaatio 30min

Voit varata itsellesi maksuttoman konsultaation kun et ole varma palvelumme sopivuudesta teidän tarpeisiinne. Konsultaatio käydään puhelimitse tai livenä kouluttajan kanssa. Konsultaation aikana voit kertoa tilanteestasi luottamuksellisesti, jonka jälkeen kerromme mitä ratkaisuja meillä on tarjota. Varaa konsultaatio joko sähköpostilla tai ota yhteyttä somen kautta.

Yksittäiskäynti

50,00€  /  kerta

Vakio-asiakkaille tai uusille

tutustumiseen

Henkilökohtainen valmentajasi

4x   /   alk. 200,00€

6x   /   alk. 300,00€

8x   /   alk. 400,00€

Kurssit ja luennot

Räätälöidyt kurssit ja luennot omalle tallille tai seuralle

Palvelut eläinalan ammattilaisille

ja organisaatioille

Tarjoamme eläinalan ammattilaisille tilauksesta kursseja, luentoja, seminaareja ja koulutuspäiviä.

Lisätietoja palveluista voit kysyä  ottamalla yhteyttä Humani Trainingin 

kouluttajiin tai jättämällä viestin yhteydenotto lomakkeella.

Asiakkaan palaute

Olen käynyt Oonan valmennuksissa ja ei ole muuta kuin positiivista palautetta! Poni ja minä ollaan ihan lyhyessä ajassa kehitytty jo aivan valtavasti. Valmennuksissa on aina niin mukavaa ja Oona on ymmärtäväinen ja todella taitava valmentaja. Jatkakaa samaan malliin!

Kirppu ja omistaja

Kokonaisvaltaista hyvinvointia sinulle

ja hevosellesi

Humani Trainingin hevospalveluiden tarkoituksena on opettaa hevosen hyvinvointia lisäävää hevosenpitoa ja -käsittelyä. Hevosia koulutamme tieteeseen perustuvilla klassisen- ja operantinkoulutuksen eri menetelmillä ja sovelluksilla sekä noudatamme toiminnassamme Suomen eläinsuojelulakia.

Haluamme tuoda asiakkaidemme hevosarkeen lisää turvallisuutta, sujuvuutta, ymmärrystä ja hyvinvointia. Autamme löytämään juuri oikeat työkalut sinulle ja hevosellesi arjen ja harrastuksen tueksi. 

Tarjoamme erilaisia ratkaisuja, erilaisille ihmisille erilaisissa tilanteissa. Olet sitten kiinnostunut modernista hevosten kouluttamisesta, haluat tukea muutokseen tai vain sujuvamman arjen tai harrastuksen, me autamme sinua.