Humani Training Center
Humani Training Center sijaitsee entisellä hevostilalla Kuopion Pihkainmäessä Karttulantien varressa. 
Rauhallinen maalaisympäristö sopii erityisesti koirille, joilla on hankaluuksia pärjätä toisten koirien, autojen tai muun häiriön keskellä, sillä samassa pihapiirissä ei toimi koskaan kursseja tai muuta toimintaa samanaikaisesti Humanin asiakkaiden kanssa, mikäli se on asiakkaalle vaikeaa. Humanin omat asiakkaat ohjeistetaan kohtaamisten minimoimiseksi siirtymätilanteissa. Päärakennuksessa ei järjestetä samaan aikaan useampia koulutuksia, vaan samaan aikaan treenaavat koirat ovat kokonaan eri rakennuksissa. Päärakennuksessa on kaksi sisäänkäyntiä, joten sisään ja ulos siirtyvät koirat eivät joudu kohtamaan toisiaan. 
Ulkoiluttaminen
Centerin pihapiiri ja tontti on laaja ja koirat saavat tehdä tarpeensa tontille. Kesäisin jätämme pidemmän heinän ja talvisin hangen alueille, joille tarpeiden teko olisi suotavampaa. Koira on hyvä käyttää tarpeillaan ennen koulutukseen tuloa. Tallin ympäri ja laitumelle pääsee kävelyttämään koiraa ilman ulkopuolisia vastaantulijoita. Kerääthän kakat kuitenkin myös näiltä alueilta hygieniasyistä. Ei pissejä portaille, kiitos!
IMG-20200722-WA0013.jpg
IMG-20200722-WA0018.jpg
Päärakennus
Oranssi omakotitalo toimii Centerin päärakennuksena. Päärakennuksen pääsisäänkäynti löytyy sisäpihalta ja takaovi tien puoleiselta terassilta. Päärakennuksesta löytyy n. 4m x 5m koulutustila, jossa on kumipohjainen ja kangaspintainen matto, erillinen hierontahuone koirahierontaa varten, olohuone/takkahuone, keittiö/ruokailutila, wc, suihku ja sauna sekä yläkerrassa toimisto ja majoitustilaa. 
Koulutustilan ja olohuoneen välillä on aita ja portti, jotta myös kursseilla jokainen koira saisi treenata rauhassa vaikka muut kurssilaiset odottaisivat olohuoneessa. Aita voidaan myös poistaa, mikäli tarvitaan suurempaa tilaa. Luentoja voidaan järjestää joko koulutustilassa projektorilla tai muissa tiloissamme siirrettävän näytön kautta. Päärakennus on lämmin kaikkina vuodenaikoina. 
Humani Training
Humani Training Center
Holstilantie 25, 
71570 Syvänniemi
  • Facebook
  • Instagram
©2021 Humani Training. All rights reserved. Finland