top of page

Humani Training

Humani Training Center

Tältä sivulta löydät tietoa Humani Training Centeristä. Luethan tiedot ennen koulutukseen tuloa! 

Turvallisuus

Rauhallinen maalaismiljöö sopii erityisesti koirille, joilla on hankaluuksia pärjätä toisten koirien, autojen tai muun häiriön keskellä, sillä samassa pihapiirissä ei toimi kursseja tai muuta toimintaa saman aikaisesti Humanin asiakkaiden kanssa. Päärakennuksessa on kaksi sisäänkäyntiä, joten sisään ja ulos siirtyvät koirat eivät joudu kohtaamaan toisiaan. Humanin asiakkaat ohjeistetaan kohtaamisten minimoimiseksi siirtymätilanteissa. Koulutustiloissa treenaa yhtä aikaa vain yksi koira ja samaan aikaan treenaavat muut koirat ovat kokonaan eri rakennuksissa. Päärakennuksessa koulutustilan ja olohuoneen välillä on aita ja portti takaamaan kouluttajien, ohjaajien ja koirien turvallisuuden. 

Ethän päästä koiraa autosta tai hihnasta ennen kouluttajan lupaa!

Missä?

Humani Training Center sijaitsee osoitteessa Holstilantie 25, Kuopion Pihkainmäessä. Centerille löydät esimerkiksi Google Mapsin avulla kirjoittamalla osoitteen tai "Humani Training".

Parkkipaikat löytyvät sisäpihalta päärakennuksen edestä ja piharakennusten välistä pihatieltä. Auton voi jättää muulloin kuin talvella myös heti portin jälkeen kääntymällä oikealle, päärakennuksen tienpuoleiselle sivulle.

Sisäänkäynti on sisäpihan puolella oranssin päärakennuksen ulkoportaiden kohdalla. Mikäli treenaat koirasi kanssa ulkona tai jossakin muussa tilassa, kouluttaja ohjaa sinut oikeaan paikkaan.

Ulkoilutus

Centerin pihapiiri on laaja ja koirat saavat tehdä tarpeensa tontille. Kesällä jätämme pidemmän heinän ja talvisin hangen alueille, joille tarpeiden teko on suotavaa. 

Koira on hyvä käyttää tarpeillaan ennen koulutukseen tuloa. Tallin ympäri ja laitumelle piharakennusten takana pääsee kävelyttämään koiraa ilman ulkopuolisia vastaantulijoita. 

Pidäthän koirasi pihapiirissä aina kytkettynä!

Kerääthän koirasi jätökset pois hygieniasyistä, kiitos!

Koulutustilat

Päärakennus

koulutustila (n. 4mx5m, kumipohjainen kangaspintainen matto)

 hierontahuone

keittiö, wc,

takkahuone, sauna,

toimisto ja majoitustilat.

Kahden sisäänkäynnin ansiosta turvallinen kulku kaikille koirakoille ilman kohtaamisia toisten kanssa.

Piharakennukset

Kaksi erillistä lämmintä koulutustilaa ja yksi kylmä tila entisessä hevostallissa, joka mahdollista jakaa osiin.

Pihapiiri

Runsaasti ulkoilutustilaa omalla pihalla ilman ulkopuolista häiriötä

Rauhallinen alue, ei vilkasta liikennettä

Kenttä hiekkapohjalla (valaistu)

Otamme sinut ja koirasi vastaan sellaisina kuin olette. 

Tervetuloa!

bottom of page