Open Site Navigation

Humani Training

Humani Training Center

Tältä sivulta löydät tietoa Humani Training Centeristä. Luethan tiedot ennen koulutukseen tuloa! 

Turvallisuus

Rauhallinen maalaismiljöö sopii erityisesti koirille, joilla on hankaluuksia pärjätä toisten koirien, autojen tai muun häiriön keskellä, sillä samassa pihapiirissä ei toimi kursseja tai muuta toimintaa saman aikaisesti Humanin asiakkaiden kanssa. Päärakennuksessa on kaksi sisäänkäyntiä, joten sisään ja ulos siirtyvät koirat eivät joudu kohtaamaan toisiaan. Humanin asiakkaat ohjeistetaan kohtaamisten minimoimiseksi siirtymätilanteissa. Koulutustiloissa treenaa yhtä aikaa vain yksi koira ja samaan aikaan treenaavat muut koirat ovat kokonaan eri rakennuksissa. Päärakennuksessa koulutustilan ja olohuoneen välillä on aita ja portti takaamaan kouluttajien, ohjaajien ja koirien turvallisuuden. 

Koulutustilat

Oranssi omakotitalo toimii Centerin päärakennuksena. Päärakennuksen sisäänkäynti löytyy sisäpihalta ja takaovi tien puoleiselta terassilta.

Päärakennuksesta löytyy n. 4m x 5m koulutustila, jossa on kumipohjainen ja kangaspintainen matto, erillinen hierontahuone koirahierontaa varten, olohuone / takkahuone, keittiö, wc, suihku ja sauna sekä yläkerrasta toimisto ja majoitustilaa. Käytämme koulutuksiin myös pihapiiristä löytyvää aittaa, autotallia sekä hevostallia. 

Ulkoilutus

Centerin pihapiiri on laaja ja koirat saavat tehdä tarpeensa tontille. Kesällä jätämme pidemmän heinän ja talvisin hangen alueille, joille tarpeiden teko on suotavaa. 

Koira on hyvä käyttää tarpeillaan ennen koulutukseen tuloa. Tallin ympäri ja laitumelle pääsee kävelyttämään koiraa ilman ulkopuolisia vastaantulijoita. 

Pidäthän koirasi pihapiirissä aina kytkettynä!

Kerääthän koirasi jätökset pois hygieniasyistä, kiitos!