Open Site Navigation

Humani Training

Usein kysytyt kysymykset

Missä koulutukset järjestetään?

Kaikki koulutuksemme järjestetään Humani Trainingin Centerillä Kuopion Pihkainmäessä ( Holstilantie 25, 71580 Syvänniemi, Kuopio. Emme tee yksittäisiä koulutuskäyntejä emmekä koskaan koiran koulutusta aloittaessa tule kouluttamaan asiakkaan kotiin turvallisuussyistä. Harrastusvalmennuksissa on mahdollista käydä kouluttajan kanssa treenaamassa esimerkiksi halliympäristössä kun koirakko on edennyt koulutuksessa.

Miten koulutus maksetaan?

Kaikki koulutuksemme maksetaan laskulla. Laskutamme kuluneen kuukauden koulutukset aina kuukauden viimeisenä arkipäivänä toteutuneiden koulutuskertojen mukaan. Myös kurssit ja kartoitukset laskutetaan kuukauden viimeisenä päivänä. Maksuaikaa laskuilla on normaalit 14 päivää. 

Miksi koulutukset alkavat kartoituksella?

Ongelmakäytösten purkaminen on kokonaisvaltaista työtä eikä pelkkä kouluttaminen riitä ratkomaan haasteita. Yhtälailla on tärkeää varmistaa että koira pääsee elämään lajityypillistä elämää, sen ruokinta on optimaalinen, mahdolliset terveysongelmat on otettu huomioon ja koira saa tarvitsemaan hoitoa, arki on virikkeellistä ja mahdollisimman stressitöntä. Kartoituksen tarkoituksena on siis selvittää laajasti koiran elämää ja sen sisältöä jotta voimme ratkoa ongelmat tehokkaasti ja kouluttaa koiraa yksilöllisesti.

Miksi kartoitukseen sisältyy keskustelu- ja teoriakerta?

Keskustelukerralla selvitämme laajasti koiran taustaa, arkea, terveydentilaa ja ongelmia jotta voimme kouluttaa koiraa mahdollisimman tehokkaasti ja yksilöllisesti. Teorialuennon tarkoitus on syventää ihmisen ymmärrystä siitä millainen eläin koira on, miten tunteet ohjaavat koiran käyttäytymistä ja motivaatiota, mistä ongelmakäytökset voivat johtua ja miten koiraa koulutetaan tehokkaasti. Teoriaosuutta voimme räätälöidä myös kokeneemmille kouluttajille sopivaksi. Keskustelu- ja teoriaosuuden jälkeen omistajan on helpompi seurata koiran kehitystä käytännössä.

Milloin voi tulla ongelmakoira-

koulutukseen?

Ongelmakoirakoulutukseen voit tulla heti kun sinusta tuntuu että arjessa on haasteita joiden kanssa ette pärjää ilman ammattilaisen apua. Koulutamme pois mm. remmirähinää, hihnassa vetämistä, vasten hyppimistä, rauhoittumisongelmia sekä eroahditusta. Suosittelemme hakeutumaan koulutukseen heti kun ongelmakäytös alkaa tulla esiin, näin pääsemme kouluttamaan varhaisessa vaiheessa ongelmaa pois.

Milloin voi tulla harrastus-

valmennukseen?

Harrastusvalmennuksiimme voi tulla jo ennen harrastamisen aloittamista tai jo harrastavan koiran kanssa. Valmennuksissa keskitymme koiran haasteista riippuen itsenäiseen vireenhallintaan, häiriöiden sietoon suorituksen aikana, motivaatioon ja aitoon palautumiseen. Voit tulla valmennukseen jos koirallasi on ongelmia esimerkiksi tauolla rauhoittumisessa, haukkumisessa suorituksen aikana, koira ei leiki treeneissä tai koira ei keskity suorituksen tekemiseen. Valmennukseen voi tulla lajista riippumatta. 

Ongelmakoirat

Koulutamme pois mm. remmirähinää, vetämistä, eroahdistusta, rauhoittumisongelmia, käsittely- ja hoitotoimenpiteisiin liittyviä ongelmia ja pelkoja. 

Jokainen koulutuspaketti räätälöidään asiakkaan mukaan. Kartoituksen jälkeen pureudumme teidän ongelmiinne ja niiden syihin, löydämme oikeita toimintamalleja arkeen ja ongelmallisiin tilanteisiin niin sinulle kuin koirallesi. Yhteisymmärrys sinun ja koirasi välillä lisääntyy ja arki alkaa taas sujua!

Kouluttajina ongelmakoirien kanssa toimivat Anni Heiskanen tai Salla Kosunen. Ilmoittautuminen ja tiedustelut yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on auki ympäri vuoden. Voit tulla koirasi kanssa vain kartoitukseen ja sen jälkeen yksityistunneille tai voit valita suoraan alta pidempi aikaisen paketin joka tarjoaa tukea ja tietoa koko koulutusprosessin läpi.

Kartoitus + yksityiskäynti

Kartoitus  -  200,00€   /   3 kertaa

Yksityiskäynti  -  50,00€   /   kerta

Medium -koulutuspaketti 3kk

465,00€   /   3kk

Medium -koulutuspaketti 6kk

1065,00€  /  6kk

Premium -koulutuspaketti

2500,00€    /    6kk

Harrastuskoirat

Autamme rakentamaan sinulle toimivan ja tyytyväisen koiran haluamaasi harrastukseen ja saat meiltä kokonaisvaltaista palvelua ja tukea. Voit olla aloittelija tai jo kokeneempi harrastaja. Koulutuksissa opit lukemaan koirasi viretilaa ja työkaluja koiran rauhoittamiseen kiihdyttävissäkin tilanteissa. Koirasi oppii säätelemään itse virettään, hakeutumaan sopivaan viretilaan suorituksessa, rauhoittumaan aidosti ilman käskyä ja palautumaan suorituksesta.

Jokainen koulutuspaketti räätälöidään asiakkaan mukaan. Kartoituksen jälkeen pureudumme teidän tavoitteisiin ja haasteisiin, löydämme oikeita toimintamalleja harrastukseen ja ongelmallisiin tilanteisiin niin sinulle kuin koirallesi. Yhteisymmärrys sinun ja koirasi välillä lisääntyy ja harrastus alkaa taas sujua!

Kouluttajana harrastuskoirien kanssa toimii Anni Heiskanen. Ilmoittautuminen ja tiedustelut yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on auki ympäri vuoden. Voit tulla koirasi kanssa vain kartoitukseen ja sen jälkeen yksityistunneille tai voit valita suoraan alta pidempi aikaisen paketin joka tarjoaa tukea ja tietoa koko koulutusprosessin läpi.

Pennut

Autamme sinut alkuun yhteiselle elämälle pennun kanssa ja olemme tukena ja apuna pennun ensimmäisten viikkojen ja kuukausien aikana. Koulutuksesta saat kattavat tiedot pennun kehityksestä, oppimisesta ja kouluttamisesta sekä työkalut arjen taitojen harjoitteluun ja ongelmien ratkaisuun. Koulutus järjestetään yksityiskoulutuksena jotta pennulla on optimaaliset mahdollisuudet oppia uutta. Tarvittaessa kouluttaja voi tehdä kotikäyntejä pennun luo.

Jokainen koulutuspaketti räätälöidään asiakkaan mukaan. Kartoituksen jälkeen pureudumme teidän tavoitteisiin ja haasteisiin, löydämme oikeita toimintamalleja arkeen ja ongelmallisiin tilanteisiin niin sinulle kuin pennullesi. Yhteisymmärrys sinun ja koirasi välillä lisääntyy ja yhteinen elämä pennun kanssa sujuu.

Kouluttajina pentujen kanssa toimii Anni Heiskanen, Salla Kosunen tai Oona Pikkarainen. Ilmoittautuminen ja tiedustelut yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on auki ympäri vuoden. Voit tulla koirasi kanssa vain kartoitukseen ja sen jälkeen yksityistunneille tai voit valita suoraan alta pidempi aikaisen paketin joka tarjoaa tukea ja tietoa koko koulutusprosessin läpi.

Koirahieronta

Koirahieronta   -   50,00€   /   1h 

Kurssit

Yksilölliset pienryhmäkurssit kaikenikäisille

ja tasoisille koirille.

Verkkoluennot & verkkokurssit

Meiltä löydät verkkoluentoja sekä tallenteita ja verkkokursseja

Seeking Trust® -menetelmästä.

Etäkoulutukset

Etäkoulutuksiin voit osallistua ongelmakoiran, harrastuskoiran tai pennun kanssa. 

Jokainen koulutuspaketti räätälöidään asiakkaan mukaan. Kartoituksen jälkeen pureudumme teidän ongelmiinne ja niiden syihin, löydämme oikeita toimintamalleja arkeen ja ongelmallisiin tilanteisiin niin sinulle kuin koirallesi. Yhteisymmärrys sinun ja koirasi välillä lisääntyy ja arki alkaa taas sujua!

Kouluttajina etäkoulutuksissa toimivat Anni Heiskanen tai Salla Kosunen. Ilmoittautuminen ja tiedustelut yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on auki ympäri vuoden. Voit tulla koirasi kanssa vain kartoitukseen ja sen jälkeen etäkoulutukseen tai voit valita suoraan alta pidempi aikaisen paketin joka tarjoaa tukea ja tietoa koko koulutusprosessin läpi.

Minimum -koulutuspaketti

125,00€

Kartoitus + etäkoulutukset

Kartoitus  -  200,00€   /   3 kertaa

Yksityiskäynti  -  50,00€   /   kerta

Premium -etäkoulutuspaketti

2000,00€

Muut palvelut