Open Site Navigation

Humani Training

Ongelmakoiran koulutusohjelma

Kartoitus  -  260,00€   /   3 kertaa

Koulutusohjelma  -  75,00€   /   kerta

Pentukoulutus

Kartoitus + pentukoulutus  -  260,00€  /  6 kertaa

Koirahieronta

Koirahieronta  -  75,00€  /  1,5h

Koirahieronta  -  55,00€  /  1h

Verkkoluennot

Koiraihmisen tunnetaidot kouluttamisen tukena -verkkoluento

Mielenhallinta koirankoulutuksessa -verkkoluento

Kurssit

Yksilölliset pienryhmäkurssit kaikenikäisille ja tasoisille koirille.

Asiakkaan palaute

Lisäyksenä aiempiin asiakaspalautteisiin ( joista olen täysin samaa mieltä ) haluan mainita vielä, että Humani Trainingin koulutukseen mennessä ei ole tarvetta ennakkoon miettiä / jännittää osaanko minä ja / tai koira riittävän hyvin asioita, vaan pikemminkin tunnille voi kerrankin mennä rauhallisin mielin asenteella "katsotaan mitä tällä kertaa opitaan". Annilla ja Sallalla on erittäin miellyttävä ja rauhallinen tapa kohdata koirakko ja kertoa miten omia toimintatapoja voisi mahdollisesti parantaa. Omistajaa ei syyllistetä, pikemminkin kuunnellaan ja ohjataan positiivisesti oikealla tavalla oikeaan suuntaan ja kannustavaa palautettakin saa. Koulutettavan koiran persoonallisuus ja ominaisuudet otetaan erittäin hyvin huomioon ja koulutus on näin ollen yksilöllistä, sama pätee koiran omistajan "käsittelyyn". Ymmärrys oman koirani "aivotuksista" on lisääntynyt ja monia oivalluksia putkahdellut tämän koulutuksen myötä. Yhteistyössä havaittavissa jo paljon positiivista muutosta. Monien muiden asiakaspalautteen antaneiden tavoin olen erittäin tyytyväinen Humani Trainingin ammattitaitoiseen ohjaukseen. 

Taru & Nana

Usein kysytyt kysymykset

Missä koulutukset järjestetään?

Kaikki koulutuksemme järjestetään Humani Trainingin Centerillä Kuopion Pihkainmäessä ( Holstilantie 25, 71580 Syvänniemi, Kuopio. Emme tee yksittäisiä koulutuskäyntejä emmekä koskaan koiran koulutusta aloittaessa tule kouluttamaan asiakkaan kotiin turvallisuussyistä. Harrastusvalmennuksissa on mahdollista käydä kouluttajan kanssa treenaamassa esimerkiksi halliympäristössä kun koirakko on edennyt koulutuksessa.

Miten koulutus maksetaan?

Kaikki koulutuksemme maksetaan laskulla. Laskutamme kuluneen kuukauden koulutukset aina kuukauden viimeisenä arkipäivänä toteutuneiden koulutuskertojen mukaan. Myös kurssit ja kartoitukset laskutetaan kuukauden viimeisenä päivänä. Maksuaikaa laskuilla on normaalit 14 päivää. 

Miksi koulutukset alkavat kartoituksella?

Ongelmakäytösten purkaminen on kokonaisvaltaista työtä eikä pelkkä kouluttaminen riitä ratkomaan haasteita. Yhtälailla on tärkeää varmistaa että koira pääsee elämään lajityypillistä elämää, sen ruokinta on optimaalinen, mahdolliset terveysongelmat on otettu huomioon ja koira saa tarvitsemaan hoitoa, arki on virikkeellistä ja mahdollisimman stressitöntä. Kartoituksen tarkoituksena on siis selvittää laajasti koiran elämää ja sen sisältöä jotta voimme ratkoa ongelmat tehokkaasti ja kouluttaa koiraa yksilöllisesti.

Miksi kartoitukseen sisältyy keskustelu- ja teoriakerta?

Keskustelukerralla selvitämme laajasti koiran taustaa, arkea, terveydentilaa ja ongelmia jotta voimme kouluttaa koiraa mahdollisimman tehokkaasti ja yksilöllisesti. Teorialuennon tarkoitus on syventää ihmisen ymmärrystä siitä millainen eläin koira on, miten tunteet ohjaavat koiran käyttäytymistä ja motivaatiota, mistä ongelmakäytökset voivat johtua ja miten koiraa koulutetaan tehokkaasti. Teoriaosuutta voimme räätälöidä myös kokeneemmille kouluttajille sopivaksi. Keskustelu- ja teoriaosuuden jälkeen omistajan on helpompi seurata koiran kehitystä käytännössä.

Milloin voi tulla ongelmakoira-

koulutukseen?

Ongelmakoirakoulutukseen voit tulla heti kun sinusta tuntuu että arjessa on haasteita joiden kanssa ette pärjää ilman ammattilaisen apua. Koulutamme pois mm. remmirähinää, hihnassa vetämistä, vasten hyppimistä, rauhoittumisongelmia sekä eroahditusta. Suosittelemme hakeutumaan koulutukseen heti kun ongelmakäytös alkaa tulla esiin, näin pääsemme kouluttamaan varhaisessa vaiheessa ongelmaa pois.

Milloin voi tulla harrastus-

valmennukseen?

Harrastusvalmennuksiimme voi tulla jo ennen harrastamisen aloittamista tai jo harrastavan koiran kanssa. Valmennuksissa keskitymme koiran haasteista riippuen itsenäiseen vireenhallintaan, häiriöiden sietoon suorituksen aikana, motivaatioon ja aitoon palautumiseen. Voit tulla valmennukseen jos koirallasi on ongelmia esimerkiksi tauolla rauhoittumisessa, haukkumisessa suorituksen aikana, koira ei leiki treeneissä tai koira ei keskity suorituksen tekemiseen. Valmennukseen voi tulla lajista riippumatta. 

Kartoitus   -   165,00€   /   3 kertaa

Virevalmennus   -   65,00€   /   kerta

Virevalmennus

Kartoitus   -   320,00€   /   3 kertaa

Valmennus   -   80,00€   /   kerta

Henkilökohtainen valmentajasi