Humani Training
Humani Training tarjoaa eläintenkoulutusta inhimillisellä otteella. 
 
Palveluidemme tavoitteena on kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva ja hyvin käyttäytyvä eläin, tasapainoinen ja stressitön ihminen sekä ihmisen ja eläimen välinen syvä luottamuksellinen suhde.
 
Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi toimintamme rakentuu mielenhallinnan kouluttamisen ympärille. Mielenhallinnan kouluttaminen perustuu eläimen lajityypilliseen käyttäytymiseen ja sen vahvistamiseen. Lajityypillisen rauhoittavan käyttäytymisen avulla eläimesi hallitsee itse omia tunteitaan, stressiään ja käyttäytymistään. Sinä voit siis vain ottaa rennosti ja nauttia eläimesi seurasta!
 
Tarjoamme yksityiskoulutuksia, kursseja, luentoja ja koulutusta. Lisäksi meiltä löytyvät eläinten hyvinvointipalvelut ja verkkosisältö. Verkkosisällössä voit tutustua kouluttamisen perusteisiin ja mielenhallinnan alkeisiin. Maksullisessa sisällössä voit syventyä näihin aiheisiin.
Rakennetaan teillekin yhdessä pala palalta parempi arki!
Palvelut eläinalan ammattilaisille
Tarjoamme eläinalan ammattilaisille tilauksesta kursseja, luentoja, seminaareja sekä koulutuspäiviä. Lisätietoa palveluista voit kysyä ottamalla yhteyttä Humani Trainingin kouluttajiin tai jättämällä viestin yhteydenotto lomakkeella. 
Humani Training
Humani Training Center
Holstilantie 25, 
71570 Syvänniemi
  • Facebook
  • Instagram
©2021 Humani Training. All rights reserved. Finland