Humani Training
Humani Training ottaa sinut ja eläimesi vastaan juuri sellaisena kuin olette.
Koulutuksemme keskipisteenä ovat eläimen ja ihmisen välinen suhde sekä molemminpuolinen hyvinvointi. Tavoitteenamme on tarjota niin
hevos- kuin koiramaailmaankin mahdollisimman tehokkaita ja silti eläintä kunnioittavia toimintatapoja. 
heppa12_printti.jpg
Kaikki menetelmämme pohjautuvat tutkitusti tehokkaaseen ja hyvinvointia edistävään positiiviseen vahvistamiseen ja sen eri variaatioihin. Menetelmillämme eläin motivoituu tekemään niitä asioita, joita ihminen toivoisi eläimen tekevän. Näin sinun ei tarvitse käskeä, pakottaa tai estää eläintä toimimasta väärin. Positiiviset koulutusmenetelmät luovat positiivisia tunteita ja niiden kautta hyvinvointia, joka on hyvän käytöksen peruspilari. Kouluttajamme perehtyvät jatkuvasti eläinalan ja psykologian tutkimuksiin kehittäen niiden mukaan menetelmiämme yhä tehokkaammiksi. 
Otamme eläimen aidon ja yksilöllisen kokemuksen huomioon.  Koulutusfilosofiamme mukaan eläin kertoo meille mitä meidän tulee tehdä, ei toisin päin. 
Koulutuksen perusta
Humani Trainingin palvelut rakentuvat mielenhallinnan kouluttamisen
ympärille. Mielenhallintakoulutus pohjautuu eläimen luonnolliseen ja lajille tyypilliseen rauhoittavaan käytökseen ja sen tuomaan hyvään oloon. Tätä käytöstä vahvistamalla voidaan ratkaista lähes kaikki ongelmakäytökset ja tukea harrastus- tai työeläimen työskentelyä ja hyvinvointia. 
Mielenhallintaan perustuvaa koulutusta voidaan hyödyntää koirilla esimerkiksi remmiräyhän, vetämisen, eroahdistuksen ja muiden ongelmakäytösten korjaamiseen. Myös harrastusten vireongelmiin, keskittymiseen ja kontaktiin voidaan saada ratkaisu mielenhallinnan avulla. Olemme kouluttaneet mielenhallintaa myös opaskoirille sekä alle luovutusikäisille pennuille hyvin tuloksin. 
Hevosille mielenhallintaan perustuva koulutus tuo avun esimerkiksi yksinjäämisen, taluttamisen, lastaamisen ja käsittelyn ongelmiin. Ratsastuksessa muun muassa kehon ergonominen ja tehokas käyttö, apujen ymmärtäminen ja rauhallinen keskittynyt mieli ovat mielenhallinnan tuloksia. 
Eläimen oppiessa myös sinä itse saatat huomata mielesi tyyntyvän ja stressinhallintasi kehittyvän!
DSC_4803.jpg
Mielenhallinta
Mielenhallinta tarkoittaa sitä, että eläin hallitsee itsenäisesti oman mielentilansa. Mielentila koostuu vireestä ja tunnetiloista. Kaikki käytökset kumpuavat jostakin tunteesta ja viretilasta, ja niinpä niihin puuttuminen muuttaa tehokkaimmin ja kestävimmin myös itse käytöstä. Kaikista tehokkainta käytöksen muuttaminen on, kun eläin itse tekee aloitteen rauhoittumiselle, eikä ihmisen tarvitse edes havaita ongelmakäytöksen laukaisevaa tekijää. Voit siis vain nauttia osaavasta eläimestäsi!
Tiimi
Humani Trainingin tiimiin kuuluvat kouluttajamme Anni Heiskanen, Oona Pikkarainen, Salla Kosunen sekä Humani Trainingissa sihteerinä toimiva Emma Pikkarainen. Humani Trainingilla eläintenkoulutusta harjoittelee Erika Leskinen.
Kouluttajamme ovat suorittaneet eläintenkouluttajan ammattitutkinnon ja kouluttautuneet laajasti kehittyen alansa erityisasiantuntijoiksi. Tärkeimpiä ominaisuuksia kaikilla kouluttajillamme ovat empatiakyky ja herkkyys eläimen tunteiden lukemiseen ja tarpeisiin vastaamiseen. 
 
Esittely tulossa!
Esittely tulossa!
Parempi arki
Toiminta-ajatuksemme on rakentaa sinulle ja eläimellesi pala palalta parempi arki, ja tarvittaessa myös harrastus tai työ. Jokainen eläimen ja ihmisen muodostama parivaljakko ja heidän yhteistyönsä muodostuu osa-alueista, jotka voidaan jakaa palasiin. Aivan kuten palapelissä, ensin on rakennettava reunat, jotta kuva pysyy koossa. Sen jälkeen, osa-alue kerrallaan, kuvaa rakennetaan yhä valmiimmaksi.
Lopulta yhteistyöstä voidaan saada henkeäsalpaavan kaunis lopputulos.
Humani Training
Humani Training Center
Holstilantie 25, 
71570 Syvänniemi
  • Facebook
  • Instagram
©2021 Humani Training. All rights reserved. Finland