Open Site Navigation

Humani Training

Anni Heiskanen

Anni Heiskanen on Humani Trainingin perustaja ja Humanil​la käytetyn Seeking Trust ® - menetelmän kehittäjä. Anni on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja koirahieroja. Humanilla Anni kouluttaa Ongelmakoiran koulutusohjelmassa, jatkokursseilla ja Harrastuskoiran mielenhallintavalmennuksissa sekä toimii koirahierojana. Annin löydät myös verkkopalveluistamme useiden artikkeleiden ja luentojen takaa. 

Oona Pikkarainen

Oona Pikkarainen toimii Humani Trainingilla hevosten käyttäytymisen ja kouluttamisen asiantuntijana. Hän on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja sekä CwC-istuntaopettaja. Oona liittyi Humanin tiimiin keväällä 2020 kun he yhdessä Anni Heiskasen kanssa pilotoi Seeking Trust ® - koulutusmenetelmän hevosille. Humanilla Oona vastaa hevospalveluista ja niiden kehittämisestä sekä opastaa asiakkaita parempaan arkeen hevosten kanssa.

Salla Kosunen

Salla Kosunen toimii Humanilla koirakouluttajana ja kouluttaa pääasiassa Ongelmakoiran koulutusohjelmassa sekä kursseilla. Hän on liittynyt Humanin tiimiin elokuussa 2020. Salla on aloittanut kaksi vuotta sitten Humanilla asiakkaana oman Nessi-koiransa kanssa. Siitä syttyi kiinnostus mielenhallintaan ja sen soveltamiseen niin arjessa kuin harrastuksissa. Salla ja Nessi ovat suorittaneet Mielenhallinnan mestarit - kurssin ensimmäisten joukossa. Yli 10 vuoden koiraharrastuksen myötä Sallalle ovat tulleet tutuksi niin näyttelykehät kuin treenikentätkin. Oman koiran kanssa Salla on harrastanut muun muassa noseworkia ja agilityä. 

Kouluttajat

Humani Trainingilla apunasi ovat alansa asiantuntijoiksi kouluttautuneet

eläintenkouluttamisen ammattilaiset.