top of page

Humani Training

Humani Training Akatemia

Tervetuloa Humani Training Akatemiaan!

Akatemiasta löydät korkeatasoiset opetuskokonaisuudet eläinten kouluttamisesta ja mielenhallinnasta.

Kurssit ja tutkinnot sopivat eläinalan ammattilaisille ja koiranomistajille, jotka ovat valmiita viemään taitonsa ammattimaisiin mittasuhteisiin.

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Koulutukset ja luennot

Eroon ongelmakäytöksistä mielenhallinnan avulla

6kk

Luento: Ongelmakäytösten korjaaminen Seeking Trust® -metodilla

noppa13.jpg

Humani Training Akatemian eettiset periaatteet

Lähtökohtainen käsityksemme koirasta on se, että sillä on itseisarvo. Koira on arvokas olemassa ollessaan, emmekä arvosta sitä vain sen ihmiselle tuomien hyötyjen vuoksi. Koiran itseisarvoon sisältyy erityisesti jokaisen yksilön arvo sellaisena kuin se juuri nyt on. Yksilöllä on oikeus omiin tunteisiinsa, omaan mieleensä, ajatuksiinsa ja käytökseensä.

Ihmisen ja koiran välinen suhde on itsessään arvokas ja sitä tulisi vaalia. Emme pyri saavuttamaan hyvää suhdetta vain sen tuomien hyötyjen, kuten harrastusmenestyksen vuoksi, vaan sen itsensä vuoksi. Syvä ja luottamuksellinen suhde tuo hyvinvointia molemmille osapuolille kokonaisvaltaisesti. Suhde koiramme kanssa on lopulta juuri se asia, jonka vuoksi useimmat meistä ovat koiran halunneet.

Koska arvostamme jokaisen persoonan hyvinvointia ja elämän yleistä iloa ja onnea, emme keskity koulutuksissamme muuttamaan ja kehittämään vain käyttäytymistä, vaan katsomme aina laajaa kuvaa käytöksen ympärillä.

Koska arvostamme sinua ja koiraasi, sellaisina kuin olette, niine tarpeinenne ja hankaluuksinenne, joita teillä tällä hetkellä on, haluamme tarjota sinulle mahdollisimman laajat Premium-tason koulutuskokonaisuudet. Kuljemme rinnallasi, et ole enää yksin haasteidesi kanssa!

Jos olet valmis oppimaan koiraltasi myös niitä hankalasti sulateltavia totuuksia itsestäsi sekä löytämään yhteyden ja läsnäolon ihmeelliset ulottuvuudet,

 

Humani Training Akatemia on paikka juuri sinulle!

bottom of page